Сдружение „Хаячи“ с обществено полезна дейност организирахме срещи с младежи в различни училища и райони. Посетихме ПГСС – гр. Нови пазар, с. Никола Козлево и в гр. Каолиново съвместно с училищните ръководства, общински служители, здравните и образователни медиатори от Общините Нови пазар, Никола Козлево и Каолиново. Срещите се проведоха на тема “Свети Валентин – празник, развлечение, отговорност“. Целта ни беше да се запознаят младежите с историята на празника и защо се отбелязва „Свети Валентин“.

С младежите се дискутираха теми за отпадане от училище, предпазване и превенция на ранните бракове, за отговорността за здравето на момичетата и други, от които се вълнуваха младите хора. Срещата премина чрез дискусия като учениците се включваха активно по темите, които ги вълнуват, включиха се в игрите ни с много забавление и смях.

Дейностите се реализираха по проект ПР.101091529 BIRDS in BG, CER в рамките на програма „Мисия: възможна“ на БФЖ, с финансовата подкрепа на Български фонд за жените (БФЖ) и Европейския съюз (ЕС) съгласно Дог. № 23-PROP-000075 със Сдружение „Хаячи“ с обществено полезна дейност.

Проектът BIRDS in BG e съфинансиран от Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения са единствено на автора(ите) и не отразяват непременно тези на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA). Нито Европейският съюз, нито предоставящият ги орган могат да бъдат държани отговорни за тях.

 1,783 прегледа общо,  1 днес

Facebook коментари
Споделете тази статия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *